Runningtherapie
Particulier

De investering van je leven!

Full length bdoy size profile side view of attractive cheerful guy jumping running fast sp

6-weekse runningtherapie

6 x 1 uur per week

6 weken lang 1 uur per week krijg je in groepsverband van mij runningtherapie.

Dit pakket is een voordelige keuze om te ervaren wat runningtherapie voor jou kan betekenen. Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om bijvoorbeeld weer actiever in het leven te staan?

 

Of heb je last van psychische klachten zoals depressie, stress-, burn-out of angstklachten? Een betere gezondheid en de vele positieve bijwerkingen van runningtherapie zullen de meeste klachten doen verminderen en soms zelfs helemaal doen verdwijnen.

 

Ik kijk er erg naar uit om hier samen met jou mee aan de slag te gaan en alles in het werk te stellen om zo dicht mogelijk bij de door jou gestelde doelen uit te komen!

12-weekse runningtherapie

12 x 1 uur per week

12 weken lang 1 uur per week krijg je in groepsverband van mij runningtherapie.

Dit pakket is een voordelige keuze om te ervaren wat runningtherapie voor jou kan betekenen. Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om bijvoorbeeld weer actiever in het leven te staan?

 

Of heb je last van psychische klachten zoals: depressie, stress-, burn-out of angstklachten? Een betere gezondheid en de vele positieve bijwerkingen van runningtherapie zullen de meeste klachten doen verminderen en soms zelfs helemaal doen verdwijnen.

 

Ik kijk er erg naar uit om hier samen met jou mee aan de slag te gaan en alles in het werk te stellen om zo dicht mogelijk bij de door jou gestelde doelen uit te komen!

Full size profile side photo of young attractive beautiful girl running in air look copysp
 
 
Profile photo of sporty energetic lady jump run wear white blouse trousers footwear isolat

Privé runningtherapie

Onbeperkt aantal uur per week

Privé runningtherapie is de manier om in alle rust aan de slag te gaan met jouw zorgvraag.

 

Bewust worden van lichaamssignalen, emoties, gedachten ook het verkennen en bewaken van je grenzen zijn zaken die gedurende de sessies van Privé runningtherapie aan bod zullen komen.

 

Ook in de Privé runningtherapie gaan we aan de slag om een vuist te maken tegen o.a. de volgende klachten.

  • Stemmingsstoornissen (depressie, burn-out)  angst- en paniekaanvallen

  • Eenzaamheid, stress, en  slaapproblemen

 

Wellicht wil je enkel juist actiever in het leven staan maar is de sportschool of een hardloopclubje voor jou nog een brug te ver of simpelweg niet praktisch? Ik ga graag met jou aan de slag!

Samen brengen we jouw doelstellingen in kaart en stellen we een realistisch plan van aanpak op.

Door het bijhouden van een trainingslogboek houden we de doelstellingen in het vizier terwijl we de focus leggen op het plezier hebben in het volgen van runningtherapie.

 

Senioren runningtherapie

12 x 1 uur per week

De coronacrisis heeft maar weer eens onder de aandacht gebracht hoe belangrijk het is om fit en in beweging te blijven. Thuis bewegen is goed maar in de buitenlucht bewegen is nog beter.  

Door als 65 plusser deel te menen aan runningtherapie kom je in contact met gelijkgestemden en werk je op jouw niveau aan je lichamelijke en mentale gezondheid. Dit is niet alleen erg gezellig maar ook erg waardevol. Een sociaal netwerk levert naast runningtherpaie ook een positieve bijdrage aan je mentale gezondheid. 

 

Het hoofddoel van runningtherapie is de psychische conditie te verbeteren. Dit doen we door hardlopen of wandelen in te zetten als behandelvorm ten behoeve van de meest uiteenlopende psychische klachten. Runningtherapie draagt bij aan het verlagen van het risico op chronische ziekten als diabetes en hart- en vaatziekten. Je hoeft natuurlijk geen atleet te zijn om deel te nemen aan runningtherapie. Wandelen en in beweging komen prachtig doel op zich. 

Full length profile side photo of mature man jump go walk run hurry tied sweater isolated