Hardloopschoenen aanmeten


Hardloopschoenen online bestellen

Hardloopschoenen online bestellen
Persoonlijk bestel ik alles wat los en vast zit online. Van mijn hardloopsokken tot en met een grasmaaier. Maar de verleiding om in te gaan op een online aanbieding hardloopschoenen zonder ze gepast te hebben zal ik altijd weerstaan. Simpel weg omdat je een boek ook niet koopt omdat de kaft er alleen maar mooi uitziet.


Online research doen is daarentegen erg nuttig en effectief. Zo ben je op de hoogte van de nieuwste modellen hardloopschoenen van jouw favoriete merk. Ook zal je zien dat het nieuwste model vaak voorzien is van lichtere en sterkere materialen dan hun voorgangers. Hier kan jij natuurlijk je voordeel mee doen wanneer je op het punt staat een hardloopwinkel binnen te stappen.

Eliud Kipchoge
Eliud Kipchoge

De ontwikkelingen in de sportwereld / branche

zijn gigantisch. Je herinnert je vast nog de dag dat Eliud Kipchoge op 12 oktober 2019 in Wenen de marathon liep op een prototype van de AlphaFly (hardloopschoenen van Nike). Daar dook hij onder de magische grens van twee uur, 1:59:40 om exact te zijn. Dit prototype hardloopschoen was volledig op zijn maat gemaakt. Zo was er rekening gehouden met zijn loopstijl en techniek maar ook met zijn eisen en wensen.

Het punt dat ik wil maken is dat het loont om er extra tijd en research in te steken voordat je een nieuw paar hardloopschoenen aanschaft. Hier gaat het natuurlijk niet om binnen twee uur de marathon te lopen maar om maximaal plezier en comfort te ervaren tijdens het hardlopen en daarbij zoveel mogelijk blessurevrij te blijven. Elk procent dat hier aan bijdraagt is winst!

Serie Hardloopschoenen kopen: Deel 1/4 Serie Hardloopschoenen kopen: Deel 2/4 Serie Hardloopschoenen kopen: Deel 3/4
Serie Hardloopschoenen kopen: Deel 4/4Dit artikel is niet gesponsord en ik ontvang op geen enkele wijze een vergoeding.
12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven